Kdo smo in kaj nas motivira za delo?

V teniški šoli OXI smo s svojimi prvimi teniškimi treningi pričeli v oktobru leta 2014 na Pragerskem pri Slovenski Bistrici. Iz popolnega navdušenja nad tenisom in dela z otroci ter odraslimi smo počasi delali prve korake, naše treninge pa smo vedno znova nadgrajevali. Otroško navdušenje in zadovoljstvo odraslih nam je vlivalo vedno več energije in ambicij za naše nadaljnje delo.

Naša teniška šola danes šteje že več kot 74 nadobudnih tenisačev in tenisačic na Pragerskem, Črešnjevcu, Vrholah, v Zgornji Kungoti in v Mariboru.

Mock

Za teniško pripravo posameznika skrbijo trenerji, ki so odlični poznavalci tenisa in športnega razvoja posameznika, pri našem delu pa nam pomagajo tudi zunanji strokovni sodelavci, katerih znanje obsega vse od priprave, preventive in prehrane športnika.

Za športni uspeh se trudimo za vse otroke od 3-6 leta v teniškem vrtcu OXI in od 6-13 leta v teniški šoli OXI. Skozi obdobje 6-13 leta organiziramo lastno teniško ligo, ki je oprta tudi za ostale igralke in igralce v tej starostni skupini. Odlično pa poskrbimo tudi ta nadaljnjo tekmovalno ali rekreativno teniško pot vsakega posameznika. Zraven turnirjev na nacionalnem in mednarodnem nivoju organiziramo še lastne turnirje in lastno rekreativno ligo OXI za rekreativce.

Bi želeli postati del nas tudi vi? Dovolite nam, da z odliko poskrbimo za vaše teniško znanje in motivacijo, ki sta potrebni za velik uspeh!

"Naša predanost in visoka motivacija izvira iz zavedanja, da smo odgovorni za vaša leta življenja, zato se nam pridružite in iz njih iztisnite maksimum." - Tenis OXI

Copyright © 2016 Tenis OXI | Vse pravice pridržane - Pogoji poslovanja