13/6/2017
Mock

Bi želeli na aktiven in obenem izjemno sproščujoč oddih? Z nami je to že kmalu mogoče!

Tudi letos v teniški šoli OXI organiziramo poletni skok v Umag ob podpori našega generalnega pokrovitelja Metroshop. V Umagu nas čaka sproščeno druženje, kopanje, priložnost za lenarjenje, OXI teniški turnir, ogled ATP tekem in še mnogo več.

Nadaljujte branje

3/4/2016
Mock

Teniško druženje na dnevih odprtih vrat

To soboto, 8.4.2017, bo v teniški šoli OXI aktivno kot že dolgo ne! Zraven otvoritve poletne teniške sezone in rekreativnega turnirja pripravljamo ter te vabimo na dan odprtih vrat!

Nadaljujte branje

12/12/2016
Mock

Začetek prijav na RTL v sezoni 2017

Z današnjim dnem se uradno pričenjajo prijave za Rekreativno teniško ligo, ali krajše RTL, v novi sezoni 2017! Po uspešni izvedbi prve sezone, smo se odločili, da ligo še nekoliko začinimo, zato nas čaka kar nekaj zanimivih sprememb. Katere? Izveš v nadaljevanju...

Nadaljujte branje

6/10/2016
Mock

Teniška šola OXI v družbi najboljših

Ali veš, da se je naša teniška šola OXI znašla v družbi najboljših? Kaj imamo v mislih? Več v nadaljevanju...

Nadaljujte branje

19/9/2016
Mock

Piše se zgdovina!

V soboto je v domovanju naše teniške šole OXI pri Avt kafeju v Mariboru potekalo zaključno dejanje Rekreativne teniške lige OXI. Po napetih obračunih smo dobili zmagovalca...

Nadaljujte branje

31/8/2016
Mock

Dobrodelnost ne pozna meja

Pred nekaj meseci smo v teniški šoli OXI pričeli pisati še eno dobrodelno zgodbo. Tokrat smo se odločili na pomoč priskočiti Alini iz Podove, ki so ji pred dvema letoma diagnosticirali, na svetu zelo redek, Westov sindrom. Ponovno smo ji pomagali tudi tokrat na OXI TENISFEST-u!

Nadaljujte branje

23/8/2016
Mock

Kam z otroci ta vikend?

Se tudi vam dogaja, da ste med tednom z mislimi v službi in naenkrat pride vikend vi pa se sprašujete kam pa ta vikend z otroci? Dovolite, da vam vsaj ta vikend olajšamo stvari in vam polepšamo dan!

Nadaljujte branje

17/8/2016
Mock

Kako tehnologija vpliva na razvoj otroka?

V zadnjih 10 letih se je način odraščanja otrok in preživljanje prostega časa zelo spremenilo! V svojih otroških letih smo se z vrstniki igrali na igriščih, se dobivali pred šolo in komunicirali v živo. Že res, da smo kdaj in kdaj odigrali kakšno igrico na računalniku ampak vseeno še ni bilo to v tolikšnem obsegu kot to počnejo otroci danes.

Nadaljujte branje

12/8/2016
Mock

Vpis v teniški šolo OXI v šolskem letu 2016/2017

Kako hitro beži čas. Ni dolgo od tega, ko so se pričele počitnice, sedaj pa se že spogledujemo z novim šolskim letom 2016/2017. Novo šolsko leto prinaša nove izzive, nova prijateljstva in nove lepe trenutke. Šolsko leto ti želimo polepšati tudi mi, zato te vabimo k vpisu v teniško šolo OXI

Nadaljujte branje

25/7/2016
Mock

Kako je uspel naš poletni skok na morje in kaj smo želeli z njim doseči?

Kot ste verjetno že lahko opazili smo bili tudi mi na krajšem aktivnem dopustu. Organizirali smo OXI poletni skok na morje, kjer smo se imeli več kot odlično! Obiskali smo polfinalne obračune turnirja ATP v Umagu, priredili smo teniški turnir OXI Umag OPEN 2016, zraven vsega pa nismo pozabili niti na sprostitev!

Nadaljujte branje

Copyright © 2016 Tenis OXI | Vse pravice pridržane - Pogoji poslovanja