16/2/2016
Mock

Predaja sponzorske opreme Erima Noki Jurič

"Na mladih svet stoji," nam velikokrat pravijo. In s tem se strinjamo tudi mi. Zato smo se odločili skupaj z našim uradnim opremljevalcem s športno opremo Eleven.si, da pomagamo mladi teniški igralki Noki Jurič na njeni teniški poti.

Nadaljujte branje

15/2/2016
Mock

Zajtrk je za mlade tenisače več kot le gorivo

Verjetno ste že slišali, da je zajtrk najpomembnejši obrok dneva. Zato je tako praktično, da otroke že v mladih letih začnemo postopoma privajati nanj.

Nadaljujte branje

10/2/2016
Mock

Kako pritisk vpliva na športnikovo pot?

Velikokrat se zgodi, da starši in trenerji zelo pritiskajo na svoje otroke oz. varovance. Za trenerja in starše je zelo pomembno zavedanje, da ne smejo nikoli izvajati pritiska na svoje otroke oz. varovance, da delajo nekaj česar nočejo, saj se lahko zgodi, da bodo zasovražili ta šport.

Nadaljujte branje

8/2/2016
Mock

Zakaj večina talentiranih otrok preneha s treniranjem pred 13 letom starosti?

Obstajajo različni razlogi zato, da 70% talentiranih otrok preneha trenirati organizirane športe pred 13 letom starosti. Prvi razlog so več kot prizadevni/zavzeti starši.

Nadaljujte branje

7/2/2016
Mock

Kako prepoznati mlade talentirane teniške igralce?

Starši pogosto sprašujejo teniške trenerje: “ Ali misliš, da lahko moj otrok postane profesionalni teniški igralec? “ Trenerji pogosto odgovorijo med vrsticami, da vsak teniški igralec ima priložnost…da more igralec trdo trenirati in igrati…če želi otrok postati profesionalec mora tudi trenirati kot profesionalec…“

Nadaljujte branje

6/2/2016
Mock

Poskrbimo za hidriranost otrok

Količina tekočine, ki jo otrok potrebuje, je odvisna od njegove starosti, spola in telesne teže. Pri štirih letih zadostuje že pet kozarcev vode (2dcl), pri devetih sedem, od štirinajstega in do osemnajstega leta pa morajo dekleta spiti osem in fantje enajst kozarcev vode. Toda tu je še en faktor, ki ga moramo pri vnašanju tekočine v telo upoštevati: aktivnost.

Nadaljujte branje

5/2/2016
Mock

Postani teniški trener

Si ljubitelj/ica tenisa? Si želiš dela z malimi in velikimi tenisači, hkrati pa še delati v mladem in motiviranem kolektivu z vizijo? Ne čakaj in oddaj prijavo ZDAJ!

Nadaljujte branje

4/2/2016
Mock

Trgovina Eleven.si – uradni opremljevalec s športno opremo »Erima«

V teniški šoli OXI se nenehno trudimo za naše člane. To dokazuje tudi dejstvo, da smo dosedanje sodelovanje s trgovino Eleven.si še nadgradili! Postali so namreč uradni opremljevalec s športno opremo naše teniške šole.

Nadaljujte branje

3/2/2016
Mock

3 pomembne stvari, ki se jih mora zavedati vsak športnik!

Ste že kdaj izgubili teniško tekmo in potem razmišljali o tem, kako slabo ste igrali? Zgrešen “zicer”, dvojna napaka ali klicanje out-a nasprotnika, ko ste bili prepričani, da je žoga dobra, vas je tako razburilo, da ste padli daleč pod nivo svoje najboljše igre in popolnoma izgubili koncentracijo. Posledica je bil izgubljen set ali celo tekma. Ne dovolite, da se to ponavlja! Spoznajte 3 pomembne stvari, ki se jih morate zavedati!

Nadaljujte branje

1/2/2016
Mock

Ogrevanje in ohlajanje sta bistveni komponenti treninga

Veliko teniških igralcev sploh ne vključuje v svoj del treninga ogrevanja in ohlajanja. Po navadi ogrevanje izgleda tako, da igralci pridejo na teniško igrišče, tečejo 3-5 min, včasih manj in naredijo par razteznih vaj ter nato začnejo z igranjem tenisa. Po navadi jim ogrevanje vzame največ 10 min, kar pa je bistveno premalo.

Nadaljujte branje

Copyright © 2016 Tenis OXI | Vse pravice pridržane - Pogoji poslovanja