27/3/2016
Mock

Za velikonočne praznike spet v ospredju hrana?

"Tukaj je velika noč, praznik, ko se družine zberejo skupaj in tako kot za božič pojedo ogromne količine hrane.

Nadaljujte branje

20/3/2016
Mock

Treniraj "Špartansko"!

Zapravljanje na tisoče € ali celo milijone za objekte, visokotehnološke opreme ali revolucionarne ledene kopeli lahko zvenijo kot zelo dobra naložba in ideja za svojo ekipo ali športnika, ampak sem vedno verjela, da prav ta luksuz nam onemogoča žilavost in požrtvovalnost za uspeh.

Nadaljujte branje

8/3/2016
Mock

7 stvari, ki jih počnejo dobri trenerji in vodje

V današnjem času je veliko trenerjev in vodij, ki delujejo iz dneva v dan brez kakršnihkoli ambicij in na vaše otroke mislijo le na treningu. Le redki so tisti, ki se dejansko za vašega otroka potrudijo tako da jim nudijo nasvete in jih pravilno usmerjajo na življenjski poti in ne samo športni. Dobrega vodjo in trenerja boste prepoznali po naslednjih lastnosti:

Nadaljujte branje

5/3/2016
Mock

10 nasvetov za delo z mladimi športniki

V teniški šoli OXI smo pripravili 10 nasvetov za vse, ki ste na kakršenkoli način povezani s treniranjem mladih športnikov. V naši teniški šoli za pripravo posameznika skrbijo trenerji, ki so odlični poznavalci tenisa in športnega razvoja posameznika, pri našem delu pa nam pomagajo tudi zunanji strokovni sodelavci, katerih znanje obsega vse od priprave, preventive in prehrane športnika. Kaj svetujemo? Tukaj je 10 nasvetov:

Nadaljujte branje

4/3/2016
Mock

Metroshop.si postal generalni pokrovitelj teniške šole OXI

Metroshop.si je postal generalni pokrovitelj teniške šole OXI. Metroshop.si je v družbi najboljših spletnih trgovin s celotne Slovenije proslavil prejetje priznanja Zanesljiv trgovec leta 2015. Priznanje lahko pridobijo le spletne trgovine, ki izpolnjujejo visoke kriterije z vidika tehnične analize, tekočega poslovanja ter zadovoljstva strank. Ob spletni trgovini, bodo kmalu odprli tudi prvo fizično trgovino v Mariboru, zato smo še toliko bolj ponosni, da podpirajo naš projekt.

Nadaljujte branje

2/3/2016
Mock

15 lastnosti, ki jih imajo uspešni posamezniki

Na svetu je veliko športnikov in posameznikov, ki delujejo na enakem področju, pa vendar so nekateri uspešnejši kot drugi. Po čem so ti ljudje drugačne in kaj jih krasi? Zbrali smo 15 lastnosti, ki krasijo uspešne posameznike...

Nadaljujte branje

29/2/2016
Mock

Ekipa Tenis OXI bo odslej skrbela za zabavno druženje ob tenisu tudi v Mariboru skupaj s Športnim društvom MVT Melje!

V veliko veselje nam je, da vam lahko sporočimo odlično novico! Na današnji prestopni dan, 29.februarja, ki se zgodi le vsaka 4 leta, smo sklenili sodelovanje s Športnim društvom MVT Melje v Mariboru pod Meljskim hribom.

Nadaljujte branje

25/2/2016
Mock

Zdravje vašega otroka je pomembnejše od uvrstitve na teniški lestvici

Ali se vsi strinjamo s tem? Teoretično ja, vendar v resničnem življenju žal ni vedno tako.

Nadaljujte branje

19/2/2016
Mock

Zakaj sta badminton in tenis odlična športa?

Tako tenis kot badminton postajata vse bolj priljubljena oblika rekreacije za otroke, mladostnike in posameznike v starejšem življenjskem obdobju. Vadbi sta primerni za prav vse, ki si želijo odlične sprostitve, si želijo okrepiti kar nekaj mišič in pokuriti veliko kalorij.

Nadaljujte branje

18/2/2016
Mock

Kako postati najboljši športnik na svetu?

"V nadaljevanju bomo predstavili kar 20 nasvetov kako postati najboljši športnik na svetu v svojem športu.

Nadaljujte branje

Copyright © 2016 Tenis OXI | Vse pravice pridržane - Pogoji poslovanja