22/5/2016
Mock

Uspešna akcija na dobrodelnem turnirju Melje OPEN 2016

"Včeraj smo se na teniškem turnirju družili v odličnem ambientu pod Meljskim hribom pri Avt kafeju. Dobrodelni teniški turnir Melje OPEN 2016 je uspel v vseh pogledih.

Nadaljujte branje

18/5/2016
Mock

Pomagajmo Alini na poti do samostojnosti!

Ker smo v teniški šoli OXI vedno pripravljeni priskočiti na pomoč, smo pričeli pisati še eno dobrodelno zgodbo. Pomagali bomo namreč Alini iz Podove na njeni dolgi poti do samostojnosti.

Nadaljujte branje

12/5/2016
Mock

Otroške igre in razvoj gibalnih sposobnosti v tenisu

Potrebi po gibanju in igri predstavljata osnovni otrokovi potrebi. Igra naj bi se prepletala skozi vsa obdobja in dejavnosti otrokovega odraščanja, saj vsaka otrokova igra predstavlja tudi gibanje.

Nadaljujte branje

9/5/2016
Mock

Zmagovalne pobarvanke natečaja Tenis OXI

Imamo zmagovalce natečaja za najboljše pobarvanke Tenis OXI! Po več kot 250 prispelih pobarvank smo se zelo stežka odločili za najboljših 7 pobarvank, saj ste zares pokazali vso svojo kreativnost in pri barvanju uporabili različne tehnike ter znanja. Za nas ste zmagovalci vsi, saj ste pokazali pogum in talent, vaše pobarvanke pa bodo krasile prostore teniške šole OXI. Zmagovalne pobarvanke so:

Nadaljujte branje

7/5/2016
Mock

Kako z nogometnimi veščinami izboljšati svojo teniško igro?

Dober "footwork" je ključ do dobre teniške igre, vendar še vedno preveč teniških igralcev zanemarja to preprosto dejstvo. Lahko imaš odlično teniško tehniko, vendar če ne prideš pravočasno do žoge bo to vplivalo na uspešnost udarcev.

Nadaljujte branje

19/4/2016
Mock

Teniške aktivnosti v Mariboru s teniško šolo OXI

Po našem zabavnem druženju in spoznavanju na dnevih odprtih vrat nas boste na teniških treningih lahko obiskali tako otroci kot tudi odrasli. Za vas bomo teniške aktivnosti izvajali pod Meljskim hribom pri Avt kafeju na Trdinovi ulici 20.

Nadaljujte branje

14/4/2016
Mock

5 razlogov zakaj se nam pridružiti na dnevu odprtih vrat

Pred novo teniško sezono vam v teniški šoli OXI na široko odpiramo svoja vrata! Zabavne teniške animacija nas čakajo kar na 5 lokacijah, zato smo pripravili tudi 5 razlogov zakaj se nam pridružiti:

Nadaljujte branje

5/4/2016
Mock

Kako velik vpliv ima komunikacija na učinkovitost treniranja?

Dobra komunikacija je pomembno orodje za vsakega teniškega trenerja ne glede na raven igralca s katerim trener dela. Prav dobra komunikacija ima velik vpliv na učinkovitost treniranja.

Nadaljujte branje

30/3/2016
Mock

Zakaj je tenis lep in zabaven šport?

Vpliv in priljubljenost tenisa po svetu je vse večja. Veliko staršev vpisuje svoje otroke v teniške šole iz različnih razlogov. Nekateri otroci teniške treninge obiskujejo z veseljem, obstajajo pa tudi takšni, ki jih ne. V vseh teniških šolah bi se mogli zavedati, da so otroci le otroci, kateri so prišli na trening se zabavati.

Nadaljujte branje

29/3/2016
Mock

Natečaj za najboljše pobarvanke Tenis OXI

Ustvarjalci, umetniki, otroci, starši in športniki pozor! Teniška šola OXI, v sodelovanju z generalnim pokroviteljem Metroshop.si, razpisuje natečaj za najboljše pobarvanke Tenis OXI:

Nadaljujte branje

Copyright © 2016 Tenis OXI | Vse pravice pridržane - Pogoji poslovanja