7/7/2016
Mock

Darilce čaka nate!

Včeraj so nas prijatelji iz Eleven.si razveselili z majhnimi presenečenji in darilci, ki so namenjena za vse člane, tenisače ter tenisačice teniške šole OXI! Te zanima kaj so pripravili za vas?

Nadaljujte branje

25/6/2016
Mock

Zanimanje za tenis strmo narašča

Veseli smo, da smo lahko pričeli pisati neverjetno zgodbo! Iz popolnega navdušenja nad tenisom in dela z otroci ter odraslimi smo počasi delali prve korake, naše treninge pa smo vedno znova nadgrajevali. Otroško navdušenje in zadovoljstvo odraslih nam je vlivalo vedno več energije in ambicij za naše nadaljnje delo. Naš prvi mesec smo medse sprejeli 3 nadobudne tenisače na Pragerskem, sedaj pa po skoraj 2 letih, z nami trenira več kot 90 tenisačev in tenisačic na 5 lokacijah!

Nadaljujte branje

23/6/2016
Mock

Kako smo se imeli na prvem OXI kardio tenis treningu?

Kakšni so naši in vaši občutki po prvi kardio vadbi na tenisu? Fenomenalni! Zelo smo veseli, da ste se nam pridružili v takšnem številu in kar je najpomembneje, da ste bili zelo zadovoljni!

Nadaljujte branje

21/6/2016
Mock

Majhna pozornost za vse vadeče v teniški šoli OXI za odrasle

Zraven najmlajših tenisačev v naši teniški šoli OXI odlično poskrbimo tudi za vse odrasle ljubitelje teniške igre. Zaradi številnih zanimanj smo pričeli s skupinskimi treningi teniške šole za odrasle, katere obiskujete vedno številčnejše! In kakšno pozornost pripravljamo?

Nadaljujte branje

19/6/2016
Mock

Pridruži se nam na brezplačni OXI kardio vadbi!

Kardio tenis sodi med aerobno vadbo, ki vam pomaga kuriti maščobe in izboljšuje vaše stanje srca in ožilja ter sodi med zdrave vadbe, ki ustvarjajo neverjetne rezultate. Na eni vadbi lahko porabimo od 600+ kcal/h, saj kardio tenis poskrbi za učinkovito kurjenje odvečnih kalorij na zabaven način in pospeši naš srčni utrip.

Nadaljujte branje

15/6/2016
Mock

S katerimi novimi ugodnostmi bomo razveselili OXI člane?

Kot ste do sedaj že lahko spoznali, se splača biti OXI član. Zakaj? OXI člani lahko koristite številne ugodnosti vse od teniške opreme, do popustov pri naših partnerjih, brezplačnih tematskih predavanj, nižjih cen naših storitev, imate pa tudi prednost pri prijavah na tekmovanja in turnirje.

Nadaljujte branje

12/6/2016
Mock

Prvo tekmovanje za OXI tenisače!

Za nami je še eno odlično teniško druženje! Tokrat so tekmovalno plat tenisa izkusili tudi naši najmlajši OXI tenisači in tenisačice. Na tekmovanju so nastopili le OXI tenisači, kar pa je velika prednost, saj smo otrokom pričarali tekmovanje, ki ga bodo še v prihodnje povezovali s prijetnimi, prijateljskimi in razburljivimi občutki.

Nadaljujte branje

9/6/2016
Mock

Pričetek otroške teniške lige OXI Junior

To soboto, 11.6. se pričenja dolgo pričakovana otroška liga OXI Junior! V njej bodo nastopili tenisači in tenisačice teniške šole OXI v 2 kategorijah in sicer MINI (6-9 let) in MIDI (9-13 let). Otroška liga je odlična priložnost za prve tekmovalne korake v tenisu za otroke, ki že samostojno igrajo.

Nadaljujte branje

5/6/2016
Mock

Kakšen je bil razplet dobrodelnega turnirja v dvojicah in kako smo z njim pomagali Alini?

Včeraj smo se v Mariboru pod Meljskim hribom ponovno družili s tenisači in tenisačicami, tokrat na dobrodelnem turnirju v dvojicah. Turnirja se je udeležilo 14 igralcev, kar pomeni 140€ zbranih sredstev za našo Alino, ki ji pomagamo na poti do samostojnosti.

Nadaljujte branje

2/6/2016
Mock

Analiza skupinskih treningov OXI pokazala presenetljive rezultate!

V naših teniški šoli dajemo na skupinskih treningih veliko poudarka na kvalitetni izvedbi treningov v majhnih skupinah, kar igralcem omogoča, da pridejo v stik z žogico kar se da veliko krat in so skozi trening cel čas aktivni. Naredili smo analizo skupinskih treningov in dobili presenetljive rezultate!

Nadaljujte branje

Copyright © 2016 Tenis OXI | Vse pravice pridržane - Pogoji poslovanja