Poletni teniški kamp za otroke

V teniški šoli OXI organziramo teniški kamp za vse otroke, ki bi radi zadnji teden pred pričetkom novega šolskega leta izkoristili za športne aktvnosti na tenisu in druženje s prijatelji!

Mock

Teniški kamp bo potekal na teniškem igrišču na Pragerskem (Pionirska ulica 2a), družili pa se bomo vsak dan od ponedeljka 22.8. do petka 26.8. od 8:00-12:00 ure. Teniški kamp je namenjen vsem otrokom od 5.-13. leta starosti.

Cena teniškega kampa: 89€/otroka, kot pa je značilno za nas pa k temu dodamo tudi družinski popust!

Na teniškem kampu bomo dodobra spoznali tenis, se naučili in izpilili osnovne udarce, pridobivali kondicijo ter mišice, ob vsem tem pa se ne bomo pozabili zabavati! Ob koncu teniškega kampa se bomo s tenisom spoznali že do te mere, da se bomo lahko preizkusili na naši prvi teniški tekmi! V kolikor pa nimaš teniškega loparja naj te ne skrbi, saj za to poskrbimo mi!

Vsak dan bo poskrbljeno tudi za malico, da bomo vseskozi pri močeh.

Za zaključek teniškega kampa, pa te v soboto, 27.8. vabimo k Avt kafeju v Mariboru (Trdinova ulica 20), kjer organiziramo dobrodelni teniški turnir, potekala bo otroška liga OXI Junior in pa pravo otroško rajanje! Kaj mislimo s tem? Klikni TUKAJ!

Za prijavo izpolni spodnje podatke, za kakršnokoli vprašanje pa smo z veseljem na voljo na info@tenisoxi.si ali 040 544 774.

Izpolni svoje podatke

Copyright © 2016 Tenis OXI | Vse pravice pridržane - Pogoji poslovanja