Začetek prijav na RTL v sezoni 2017

Z današnjim dnem se uradno pričenjajo prijave za Rekreativno teniško ligo, ali krajše RTL, v novi sezoni 2017! Po uspešni izvedbi prve sezone, smo se odločili, da ligo še nekoliko začinimo, zato nas čaka kar nekaj zanimivih sprememb.

Mock

Tudi letos nas bo enako kot v prejšnji sezoni spremljal naš generalni pokrovitelj Metroshop.si, ki ima zate v novem letu kar nekaj presenečenj! Zaradi vse večjega zanimanja, smo morali povečati število mest v ligi, na voljo je 34 mest. Igralci iz prejšnje sezone ste že dobili ekskluzivna VIP vabila za novo sezono tekmovanja, svoje sodelovanje pa potrdite še z oddano prijavnico, ki jo lahko pošljete na mail tekmovanja@tenisoxi.si. Prijavnina za Rekreativno ligo v sezoni 2017 znaša 50€. Zaradi omejenega števila mest si vsi novi igralci rezervirajte svoje mesto čimprej! Izpolnite prijavnico, ki jo najdete TUKAJ in nam jo pošljite na tekmovanja@tenisoxi.si.

Pravilnik in sistem tekmovanja v novi sezoni RTL je dostopen preko POVEZAVE, za kakršnakoli vprašanja pa vam je na voljo naš vodja RTL Uroš Špindler na mailu tekmovanja@tenisoxi.si ali preko telefona 031 834 492.

P.s V petek, 23.12. nas ob 20:00 uri čaka že prvo druženje, saj bomo v Avt kafeju v Melju sklenili uspešno sezono 2016 in nazdravili novi sezoni 2017.

Avtor: David Perger

Copyright © 2016 Tenis OXI | Vse pravice pridržane - Pogoji poslovanja