OXI kardio tenis

Kardio tenis sodi med aerobno vadbo, ki vam pomaga kuriti maščobe in izboljšuje vaše stanje srca in ožilja ter sodi med zdrave vadbe, ki ustvarjajo neverjetne rezultate.

Na eni vadbi lahko porabimo od 600+ kcal/h, saj kardio tenis poskrbi za učinkovito kurjenje odvečnih kalorij na zabaven način in pospeši naš srčni utrip, vaš metabolizem pa jih bo porabljal še 24 ur po vadbi.

Sodi med zabavnejše in organizirane skupinske vadbe, ki potekajo v prijetnem in sproščenem okolju. Kardio tenis združuje aerobiko, fitnes in igro tenisa. Pri vadbi ne dajemo velikega poudarka teniški tehniki, ampak intenzivni telesni aktivnosti, zato pa je vadba primerna za začetnike in izkušene igralce, za vse starostne skupine ter je namenjena tako ženskam in moškim. Ob tem pa mi poskrbimo še za vesele in nasmejane obraze vadečih, saj vadba poteka ob dinamični glasbi in odličnih trenerjih, ki skrbijo za odlično vzdušje ne treningih.

Ta oblika tenisa je namenjena vsem, ki si bi želeli izboljšati kondicijo in splošno zdravje, ter imajo željo po oblikovanju telesa s porabo odvečnih kalorij na zabaven način. Kardio tenis vadba vključuje do dvajset igralcev na igrišče. Če ste naveličani skupinskih vadb v zaprtih prostorih in se želite preizkusiti v čem novem, potem je kardio tenis odlična priložnost za vas, saj vadba poteka na svežem zraku v odlični družbi vadečih in trenerjev.

KOLIČINA VADBE: 2 krat tedensko po 60 minut.

CENA: 40 EUR mesečno - študentje in dijaki: 35 EUR mesečno.

Za dodatne informacije smo vam na voljo na info@tenisoxi.si ali nas pokličite na 040 544 774.

Copyright © 2016 Tenis OXI | Vse pravice pridržane - Pogoji poslovanja