OXI TENISFEST 2016

V soboto, 27.8. bo v Avt kafeju pod Meljskim hribom potekal pravi teniški festival. Dobrodelni teniški turnir rekreativcev, zaključni del otroške lige OXI Junior, zaključek teniškega poletnega kampa in številna presenečenja!

Mock

OXI TENISFEST 2016 je že tretja dobrodelna akcija za našo Alino, ki ji pomagamo na njeni poti do samostojnosti. Vabimo vse rekreativne igralke in igralce na dobrodelni turnir v "singlih", da stopimo skupaj, naredimo nekaj dobrega, se imamo lepo in se prepustimo teniškim užitkom. Prijave so možne do petka, 26.8. do 18:00 ure na tekmovanja@tenisoxi.si ali na telefon 031 834 492. Prijavnina gre v dobrodelni namen, znaša pa 10€.

Zraven teniškega turnira rekreativcev pa bo na igriščih Avt kafeja potekal tudi zaključni del otroške lige OXI Junior, ki nam bo prav gotovo pokazala bodoče teniške zvezde. Tekmovanje v MINI kategoriji se bo pričelo prav tako kot rekreativni teniški turnir ob 8:00 uri, tekmovanje v MIDI kategoriji pa ob 10:00 uri.

Ob vsem dogajanju imamo prav posebno presenečenje za otroke in sicer, napihljiva igrala Maribor Safari. Nismo pa pozabili niti na nežnejši spol, ki ga bomo prav prijetno razvajali.

Vabljeni vsi teniški navdušenci, otroci in starši, da se nam pridružite v soboto, 27.8. na OXI TENISFESTU 2016 pri Avt kafeju pod Meljskim hribom (Trdinova ulica 20).

"Doživetje bo nepozabno, namen bo tapravi in ti boš glavni/glavna na OXI zabavi!"

Ekipa Tenis OXI in ekipa Avt Kafe-ja te že nestrpno pričakujeta!

Copyright © 2016 Tenis OXI | Vse pravice pridržane - Pogoji poslovanja