S katerimi novostmi vam bomo postregli v prihajajoči letni sezoni 2016?

Ker v teniški šoli OXI vedno poskrbimo za kakšno zanimivost in novost, tudi v prihajajoči letni sezoni 2016 ne bo nič drugače.

Mock S katerimi novostmi vam bomo postregli v prihajajoči letni sezoni 2016?

Za naše tenisače in člane pripravljamo kar dve otroški ligi in rekreativno teniško ligo. Otroška liga je namenjena vsem tenisačem teniške šole OXI, do zapolnitve mest pa se bodo lahko v njo vključili tudi tenisači drugih teniških šol. Otroška liga OXI Junior bo razdeljena v 2 kategoriji. V eni bodo nastopali 6-9 letniki, v drugi pa tenisači od 9-13 leta starosti.

Liga bo v prvi fazi organizirana z namenom, da otroci pričnejo nabirati igralne kilometre, se razvijajo kot športniki in osebnosti ter stkejo nova prijateljstva, ki jim bodo kasneje na njihovi športni poti prišla zelo prav.

Odlično pa bo poskrbljeno tudi za vse velike tenisače, ki se bodo merili v Rekreativni ligi OXI. Rekreativna teniška liga OXI se bo pričela, tako kot tudi otroški ligi, meseca maja, odprta pa je za vse rekreativne igralke in igralce tenisa do zapolnitve mest. V ligi je 24 prostih mest, prednost pri prijavi pa imajo OXI člani in imetniki letnih kart. Tekme se bodo igrale vsak teden, več o urniku tekem, sistemu igranja in bogatem darilnem programu naših sponzorjev pa vam razkrijemo že zelo kmalu.

Predhodne prijave zbiramo do 18.4.2016 na info@tenisoxi.si ali na telefon 040 544 774. Se vidimo v maju, do takrat pa ne pozabite trenirati!

Avtor: David Perger

Copyright © 2016 Tenis OXI | Vse pravice pridržane - Pogoji poslovanja