Kako je uspel naš poletni skok na morje in kaj smo želeli z njim doseči?

Kot ste verjetno že lahko opazili smo bili tudi mi na krajšem aktivnem dopustu. Organizirali smo OXI poletni skok na morje, kjer smo se imeli več kot odlično! Obiskali smo polfinalne obračune turnirja ATP v Umagu, priredili smo teniški turnir OXI Umag OPEN 2016, zraven vsega pa nismo pozabili niti na sprostitev!

Mock

Bil je že čas, da tudi mi malo skočimo na morje ampak brez vas enostavno ne moremo! Zato ste se lahko tudi vsi, ki ste bili dovolj hitri lahko pridružili naši ekipi na teniškem oddihu v Umagu. Izkušnja v Umagu je bila izjemna, še posebej za naše nadobudne tenisače, ki pridno trenirajo v teniški šoli OXI. Kaj je lepšega kot pa že v mladih letih biti priča izjemnim teniškim tekmam na ATP turnirju Croatia OPEN v Umagu? To je zagotovo izjemna motivacija za nadaljnje delo in čudovita izkušnja, ki je ne gre pozabiti.

In kaj smo počeli na oddihu? Zjutraj smo trenirali, dopoldan smo se kopali in igrali turnir, za kosilo smo si pripravili specialitete iz žara, večere pa smo si popestrili s sproščenim druženjem. In kaj je bil vrhunec našega oddiha? Vrhunec oziroma pika na i je že kot rečeno bil ogled polfinalnih tekem ATP turnirja, ki smo jo spremljali z odprtimi ustmi, saj sta polfinala postregla z zares vrhunskim tenisom.

Za prijetno in udobno vožnjo so poskrbeli Teni prevozi, za sproščeno ter veselo vzdušje pa odlična družba! Nad poletnim skokom na morje smo tako navdušeni, da se že veselimo prihodnjega leta, ko bomo ponovno pripravili kaj podobnega. Do takrat pa nas ne pozabite spremljati, saj naš še čakajo številna super druženja na treningih, turnirjih in ostalih dogodkih.

Hvala še enkrat vsem, ki ste bili z nami in tudi vsem vam, ki ste nas podpirali in bili z mislimi skupaj z nami. Brez vas ne bi bilo tako zelo lepo in prijetno! Še enkrat HVALA!

Ekipa Tenis OXI

Copyright © 2016 Tenis OXI | Vse pravice pridržane - Pogoji poslovanja