Dobrodelnost, tenis in zabava na Črešnjevcu

Zakorakali smo v novo teniško sezono in v teniški šoli OXI ti na široko odpiramo svoja vrata! Skozi zabavne teniške animacije smo se spoznavali že na Pragerskem, Vrholah, v Zgornji Kungoti in v Mariboru, čaka pa nas še sklepno dejanje na Črešnjevcu!

Mock Dobrodelnost, tenis in zabava na Črešnjevcu!

Ob vsem zabavnem druženju na dnevih odprtih vrat smo naredili tudi veliko dobrodelnega! Tako kot Anina zvezdica želimo družinam v stiski pomagati tudi mi, zato smo jim z vašo pomočjo priskočili na pomoč pri zbiranju hrane. Do sedaj se je nabralo že kar veliko vreč hrane, da pa bodo naši avti še bolj polni na poti v skladišče Anine zvezdice pa vas povabimo, da se nam pridružite to nedeljo, 15.5. na dnevu odprtih vrat na Črešnjevcu!

S teniškimi animacijami za otroke pričnemo ob 9.00 uri, odrasli pa boste prišli na svoj račun takoj za tem, ob 11.00 uri. Skozi celoten dogodek bodo potekale degustacije odličnih domačih jogurtov Hecl, ob koncu posameznih treningov pa nas čaka tudi obdarovanje!

Ne zamudite dobrodelnega druženja in odlične zabave ob tenisu, zato se nam pridružite to nedeljo na teniškem igrišču na Črešnjevcu!

Se vidimo na igrišču!

Ekipa Tenis OXI

Copyright © 2016 Tenis OXI | Vse pravice pridržane - Pogoji poslovanja