Dobrodelnost ne pozna meja

Pred nekaj meseci smo v teniški šoli OXI pričeli pisati še eno dobrodelno zgodbo. Tokrat smo se odločili na pomoč priskočiti Alini iz Podove, ki so ji pred dvema letoma diagnosticirali, na svetu zelo redek, Westov sindrom.

Mock

Že od samega rojstva je deležna posebne nege, saj se ne razvija svojim letom primerno. Ne govori, ne sedi in ne hodi. Zanjo smo bili že uspešni na prejšnjih dobrodelnih akcijah, sedaj pa smo ponovno bili uspešni pri zbiranju sredstev za njene terapije skozi dobrodelni dogodek OXI TENISFEST.

Starši Aline se podobno kot drugi starši otrok s podobnimi težavami raje odločijo za zasebne terapije, saj zaradi truda in večje zavzetosti strokovnjakov dosežejo boljše rezultate. Te terapije so tudi nekoliko dražje. Ampak kako bi se vi odločili, če vidite, da se nekdo z vašim otrokom ukvarja zavzeto in kakovostno?

Veseli smo in obenem tudi motivirani, da bomo Alini lahko pomagali še naprej na njeni poti do samostojnosti. Sam sem vedno pripravljen priskočiti na pomoč, enako mišljenje pa razvijamo tudi v naši teniški šoli OXI.

Avtor: David Perger

Copyright © 2016 Tenis OXI | Vse pravice pridržane - Pogoji poslovanja